Blog artikelen

In onze Blogs schrijven wij over uiteenlopende onderwerpen omtrent retail en horeca in jouw woonplaats

Winkelen in Amsterdam

Winkelen in de hoofdstad van Nederland: Amsterdam Aangezien Amsterdam de hoofdstad van ons prachtige kikkerlandje is, willen veel fysieke winkels en horecagelegenheden zich hier vestigen.

Verder Lezen
nieuws

Leiden is de stad van de sleutels

Leiden is de stad van de sleutels

Leiden is naast een studentenstad ook een stad met veel prachtige gebouwen en leuke winkels. Daarnaast lenen de vele terrassen, cafés en restaurants zich perfect voor een hapje en een drankje. 

Verder Lezen
nieuws

Eindhoven is dé designhoofdstad van Nederland

Eindhoven is een stad die bruist van de creativiteit en innovatie. Het wordt niet voor niks DE designhoofdstad van Nederland genoemd. Naast PSV staat Eindhoven natuurlijk bekend om Philips, het bedrijf dat 125 jaar geleden door middel van de gloeilamp zorgden voor licht in deze creatieve stad.

Verder Lezen
nieuws

Deventer

Deventer is een stad die van alle gemakken voorzien is, het is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Naast de grote ketens zijn er ook een tal van unieke winkeltjes te vinden in het centrum.

Verder Lezen
dames gaan winkelen en borrelen in het centrum van Enschede
nieuws

Enschede is de stad van nu

Enschede is een echte gezellige studentenstad, maar niet alleen voor studenten is het goed toeven. Voor bezoekers van groot tot klein maar ook voor jou is Enschede een aanrader, of je nou houdt van winkelen of borrelen. In de stad van nu vind je het allemaal!

Verder Lezen
De meest centrale studentenstad van Nederland: Utrecht
nieuws

Utrecht

Door dat deze stad zo centraal ligt en vanaf elke kant goed bereikbaar is, moet je hier eens geweest zijn. Utrecht staat bekend als een leuke winkelstad maar het is nog veel meer dan dat. Je kunt hier namelijk genieten van de eeuwenoude panden in de binnenstad, lekker een terrasje pakken of varen over de mooiste grachten van Europa.

Verder Lezen
nieuws

Alkmaar

Het antwoord is nee. Alkmaar, is veel meer dan alleen de kaas hoofdstad van Nederland. In dit blog willen wij jou laten zien wat deze Noord-Hollandse stad nog meer te bieden heeft.

Verder Lezen
nieuws

Leeuwarden

Iedereen heeft wel eens van Leeuwarden gehoord of zoals de Friezen zeggen “Ljouwert”. Maar wat maakt deze stad zo leuk en uniek, halverwege dit blog zit jij al in de trein naar Leeuwarden centraal om te ondervinden of deze stad echt zo aantrekkelijk is.

Verder Lezen